Akka cosmetics is marktleider en fabrikant van de revolutionaire gepatenteerde Epiquick epileer veer, geïnspireerd uit het epileren met een touw.

Epiquick coloured

Epiquick Coloured Series

Waarom revolutionair ?

De kern van deze methode is al eeuwenoud en komt voort uit een oud oosters epileer techniek. Deze techniek is zeer doeltreffend; razendsnel epileren en zelfs de fijnste haartjes worden verwijderd. Het epileren met een touw heeft vele andere voordelen : de huid wordt niet rood, irriteert en brandt niet zoals bij harsen, de haartjes worden vanuit de wortel verwijderd, u heeft geen stoppels meer, de haartjes blijven voor langere tijd weg en haartjes die terugkomen worden steeds dunner. Verder is het gemakkelijk overal mee te nemen, immers een klein klosje goede garen is voldoende. Met dit idee op het oog hebben wij de Epiquick ontwikkeld, met de Epiquick heeft u alle voordelen als met het epileren met een touw, maar juist met enkele voordelen meer; het is gemakkelijk en simpel zelf te gebruiken, het epileren met een touw is namelijk niet een van de eenvoudigste technieken.

Epiquick wood met beukenhouten handvatten

Epiquick wood series

           

De Epiquick epileer veer wordt gefabriceerd in Nederland. Wilt u de Epiquick epileerveer aanbieden? neemt u dan gerust contact met ons op. Wij leveren de Epiquick epileerveer aan Cosmetica groothandels, drogisterijketens, schoonheids- beautysalon en kapperszaken.

Epiquick coloured series gepatenteerde handvat

Beursagenda 2013

Vakbeurs uiterlijke verzorging te Gorinchem (NL) : 25/25/27 januari 2013

Vakbeurs uiterlijke verzorging te Hardenberg (NL) : 25/26/27 mei 2013

Vakbeurs beautylive 2013 te Kalkar (DE) : 16/17/18 nov.2013